Winkelwagen

Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Kinderopvang met wandhouder

150184

€ 94.95 incl. BTW.

Deze verbanddoos is geschikt voor elke organisatie die werkt met kinderen tussen de 0-12 jaar en voldoet aan de richtlijnen, zoals deze zijn opgesteld door Het Oranje Kruis voor bedrijven. U kunt daarmee vertrouwen op de hoogste normen qua inhoud, kwaliteit, doelmatigheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en houdbaarheid. De Kinderverbanddoos BHV bevat tevens specifieke materialen die noodzakelijk zijn bij een goede Eerste Hulpverlening aan kinderen, zoals kleinere maten gazen en zwachtels, zwaluwstaartjes, kinderpleisters, vinger- en netverbanden, etc.

BTW percentage =

6% BTW