Winkelwagen

Prijzen zijn incl. btw

Winkelwagen Afrekenen

Verbanddoos.nl Betaalmogelijkheden

U kunt bij Verbanddoos.nl betalen door middel van iDEAL (via uw bank) of overboeking.

Tijdens uw bestelprocedure kunt u op de kassapagina kiezen voor één van onderstaande betaalkeuzes. U rekent altijd af in een beveiligde internet betaalomgeving

ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL
Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank.

Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als je internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden.

Wat kost het betalen met iDEAL?
Iedereen kan bij ons gratis betalen met iDEAL!

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug.

Meer informatie over iDEAL
Op www.ideal.nl  vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

SISOW verwerkt al onze iDEAL betalingen

Sisow

SISOW waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. SISOW is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux.

SSL-verbinding
Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door de groene navigatie balk) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats via een veilige SSL verbinding.

Bekijk voor meer informatie of contact met SISOW op de website www.sisow.nl

overboeking

Overboeking per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van verbanddoos.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of dmv een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van verbanddoos.nl

Hoe werkt een overboeking?
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u door mdidel van een Overboeking wilt betalen. Je krijgt alle gegevens zoals totaalbedrag en rekening nummer. Aan de hand van deze gegevens kun je handmatig het te betalen bedrag aan ons overmaken. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw
overschrijving het order nr vermeldt.

Ik heb een overboeking gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Als u betaalt heeft door middel van een overboeking krijgt u zodra het geld bij ons op de rekening is bijgeschreven een bevestigings mailtje. Als wij u deze mail toezenden wordt ook op die dag uw pakketje verstuurd.